Tallers i activitats: La Consciència com a eix.

Des de la llavor que és un mateix podem créixer i florir: aquesta llavor s’expandeix fins retrobar la seva essència, de nou, a la natura. El creixement es desenvolupa en cercles concèntrics que es desenvolupen des de la consciència individual.
De mi mateix/a:  educació i gestió de les emocions i creences

A través d’aquestes activitats es potencia el desenvolupament i expressió de la LLIBERTAT personal. Treball de la interioritat.

Aprendrem sobre la gestió i consciència emocional i les habilitats personals. L’educació, en termes generals, ara, es basa en aprendre coses que estan fora de cadascú. Això provoca estar mirant sempre a l’exterior, per tant es perd el contacte amb un mateix i el propi equilibri. 

Desvetllant qui sóc

En aquest taller proporcionarem eines per reconèixer i comprendre la seva personalitat, afavorint el reconeixement de les habilitats conegudes i desconegudes.

llegir més

Kinesiologia educativa

En aquest taller, millorarem el desenvolupament holístic acadèmic i personal dels escolars a través de la integració de les diferents funcions cerebrals, els sentits cognitius, el propi cos.

llegir més

Ioga i moviment

En aquest taller, utilitzarem el moviment com a eina d’autoconeixament i millora de la  relació  i la vinculació amb els altres.

llegir més

Desperta-Ment

En aquest taller treballarem la consciència d’un mateix  a diferents nivells. Des del cos físic ens aproparem al cos mental i al cos emocional, a través d’exercicis lúdics i altres pràctiques.

llegir més

“Els septennis a la nostra vida”

En aquest taller s’afavoreix l’autoconeixement en l’adult per tal de comprendre millor cada etapa de la vida, en qualitat de docent o família. També es donen eines als alumnes adolescents per a reconèixer el propi potencial, de cara a escollir més fàcilment el seu futur professional.

llegir més

“Dansa per tots”

En aquest taller es proposa una activitat per promoure el moviment, la psicomotricitat a través de la música. Està adreçada als nens i als adults. Es fomenta el descobriment del cos, el joc, l’experimentació i es potencia el vincle entre pares i fills mitjançant el moviment i la música.

El taller també  es pot adreçar unicament a nens.

llegir més

 

De l’acció grupal: educació i creació de vincles propers

A través d’aquestes activitats es potencia l’experimentació de la PERTINENÇA  en la convivència, la JERARQUIA  i l’EQUILLIBRIcom a creació del Bé Comú.

Creant un grup conscient

En aquest taller detectarem l’estat emocional propi, aprendrem sobre l’autoconeixement i com expressar el nostre estat emocional als altres.

llegir més

De l’acció social: Educació i creació de xarxes solidàries

A través d’aquestes activitats es potencia l’experimentació de la IGUALTAT  en la convivència; i la FRATERNITATcom a creació del Bé Comú.

Així aquestes tallers pretenen, d’una banda, experimentar els beneficis del treball col.laboratiu i la importància de la cooperació.

I, de l’altra, en tant que l’economia és la base de qualsevol societat, es vol fomentar i promoure el debat sobre la responsabilitat de cadascú envers el destí dels nostres diners, buscant la coherència entre els nostres valors i la nostra forma d’estalvi i inversió. Amb aquestes reflexions, es reflexiona sobre quin tipus de societat volem construir.

“I tu què saps? Diners a qualsevol preu”

En aquesta activitat aproparem la reflexió sobre l’ús crític dels diners i els estalvis a un públic específic: els estudiants de secundària.

També reflexionarem entorn l’economia, l’ètica i la solidaritat.

llegir més

“Quina cara de la moneda vols?”

En aquesta activitat aproparem la reflexió sobre l’ús crític dels diners i els estalvis a un públic específic: els estudiants de secundària, a través de l’experiència d’una obra teatral.

També reflexionarem entorn l’economia, l’ètica i la solidaritat.

llegir més

De la sensibilitat per la naturalesa: Educació de l’acció per la vida

I en aquesta darrera part, es pretén promoure el respecte,  cura i estima per la naturalesa com a espai que ha generat la nostra vida.

En l’actual sistema social i educatiu, majoritàriament, es dóna cabuda als aspectes intel.lectuals, deixant de banda les qüestions més humanes i la vinculació amb la natura, de la que la nostra societat tecnològica i industrial ens ha apartat.

“La màgia del bosc”

Aquest és un taller vivencial per gaudir i connectar vora els arbres amb la màgia del bosc i de la Natura des d’una mirada integrativa i lúdica.   

llegir més

“El bosc amb els cinc sentits”
En aquest taller aprendrem a descobrir els secrets de la natura, vols provar?

llegir més