Des de la llavor que és un mateix podem créixer i florir: aquesta llavor s’expandeix fins retrobar la seva essència, de nou, a la natura. El creixement es desenvolupa en cercles concèntrics que es desenvolupen des de la consciència individual.
De mi mateix/a: educació i gestió de les emocions i creences
A través d’aquestes activitats es potencia el desenvolupament i expressió de la LLIBERTAT personal. Treball de la interioritat.
“Desvetllant qui sóc”
En aquest taller proporcionarem eines per reconèixer i comprendre la seva personalitat, afavorint el reconeixement de les habilitats conegudes i desconegudes.
“Kinesiologia educativa”
En aquest taller, millorarem el desenvolupament holístic acadèmic i personal dels escolars a través de la integració de les diferents funcions cerebrals, els sentits cognitius, el propi cos.
“Ioga i moviment”
En aquest taller, utilitzarem el moviment com a eina d’autoconeixament i millora de la relació i la vinculació amb els altres.
“Desperta-Ment”
En aquest taller treballarem la consciència d’un mateix a diferents nivells. Des del cos físic ens aproparem al cos mental i al cos emocional, a través d’exercicis lúdics i altres pràctiques.
“Els septennis a la nostra vida”
En aquest taller s’afavoreix l’autoconeixement en l’adult per tal de comprendre millor cada etapa de la vida, en qualitat de docent o família. També es donen eines als alumnes adolescents per a reconèixer el propi potencial, de cara a escollir més fàcilment el seu futur professional.
“Dansa per tots”
En aquest taller es proposa una activitat per promoure el moviment, la psicomotricitat a través de la música. Està adreçada als nens i als adults. Es fomenta el descobriment del cos, el joc, l’experimentació i es potencia el vincle entre pares i fills mitjançant el moviment i la música.
El taller també es pot adreçar unicament a nens.
De l’acció grupal: educació i creació de vincles propers
A través d’aquestes activitats es potencia l’experimentació de la PERTINENÇA en la convivència, la JERARQUIA i l’EQUILLIBRI, com a creació del Bé Comú.
“Creant un grup conscient”
En aquest taller detectarem l’estat emocional propi, aprendrem sobre l’autoconeixement i com expressar el nostre estat emocional als altres.
De l’acció social: Educació i creació de xarxes solidàries
A través d’aquestes activitats es potencia l’experimentació de la IGUALTAT en la convivència; i la FRATERNITAT, com a creació del Bé Comú.
Així aquestes tallers pretenen, d’una banda, experimentar els beneficis del treball col.laboratiu i la importància de la cooperació.
I, de l’altra, en tant que l’economia és la base de qualsevol societat, es vol fomentar i promoure el debat sobre la responsabilitat de cadascú envers el destí dels nostres diners, buscant la coherència entre els nostres valors i la nostra forma d’estalvi i inversió. Amb aquestes reflexions, es reflexiona sobre quin tipus de societat volem construir.
“I tu què saps? Diners a qualsevol preu”
En aquesta activitat aproparem la reflexió sobre l’ús crític dels diners i els estalvis a un públic específic: els estudiants de secundària.
També reflexionarem entorn l’economia, l’ètica i la solidaritat.
“Quina cara de la moneda vols?”
En aquesta activitat aproparem la reflexió sobre l’ús crític dels diners i els estalvis a un públic específic: els estudiants de secundària, a través de l’experiència d’una obra teatral.
També reflexionarem entorn l’economia, l’ètica i la solidaritat.
De la sensibilitat per la naturalesa: Educació de l’acció per la vida
I en aquesta darrera part, es pretén promoure el respecte, cura i estima per la naturalesa com a espai que ha generat la nostra vida.
En l’actual sistema social i educatiu, majoritàriament, es dóna cabuda als aspectes intel.lectuals, deixant de banda les qüestions més humanes i la vinculació amb la natura, de la que la nostra societat tecnològica i industrial ens ha apartat.
“La màgia del bosc”
Aquest és un taller vivencial per gaudir i connectar vora els arbres amb la màgia del bosc i de la Natura des d’una mirada integrativa i lúdica.