Qüestions pràctiques

Metodologia

Pel què fa a la part pràctica, es planteja una metodologia basada es tallers i activitats als centres escolars. D’una banda, es proposen activitats als propis centres escolars en horari lectiu i basats en els documents exposats; i, de l’altra la possibilitat de fer-ho també com a activitats extraescolars.

La metodologia és completament vivencial i basada en l’experiència. La raó d’aquest procediment és que des dels centres escolars es potencien, normalment, els canals auditiu, i visual, però menys el canal kinestèsic. D’aquesta manera, la informació es perceb poc des de l’experiència i el moviment; sinó que es prioritza la comunicació verbal i lingüística. Es tracta de treballar des de l’experiència, el cos i des del ser intern o consciència.

La part teòrica i conceptual es tindrà en compte, per a les programacions dels tallers i activitats.

Avaluació

En finalitzar cadascun dels tallers proposats als centres escolars, relacionats amb cadascun dels objectius específics, es farà una avaluació del propi taller i del/la  professional encarregat/da del fer-lo.

Les persones convidades a respondre’ls seran: d’una banda els propis escolars, el claustre de professorat; i, de l’altra part les pròpies famílies, si es creu convenient.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s