A qui va dirigit?

El Projecte Gaia està pensat com una proposta d’acompanyament als centres educatius. La relació que us proposa establir és:

1.Donar suport al claustre per part de professionals en l’àmbit del creixement humà, en les línies que el Projecte Gaia proposa i als requeriments del Departament d’Ensenyament, pel què fa al desenvolupament de les competències bàsiques, al treball per projectes i a la implantació dels programes de servei comunitari pels alumnes de secundària.

2.Oferir la possibilitat de fer formació en els centres. Es a dir, d’una banda, treballar directament amb els propis alumnes i de l’altra els claustres de mestres i professors, o famílies.

3.Crear una xarxa de centres educatius que participen del Projecte Gaia, de cara a compartir experiències, tant a nivell d’alumnat com a nivell de professorat.  Es a dir, es pretén establir un lligam cooperatiu entre els participants per comunicar-se i compartir. Aquest mitjà s’anomenaria Xarxa d’escoles saludables i conscients. El nexe d’unió seria l’ètica, com a camí de desenvolupament individual, contemplant el propi desenvolupament personal i l’acció social.

Així mateix, el Projecte Gaia està sota l’aixopluc de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s